Moringa oil

Moringa oil

Kärsitkö seuraavista ihovaivoista?

- finneistä – rohtumista – atooppisesta ihosta – mustapäistä – rypyistä – päänahan hilseilystä – kuivasta ihosta

Moringaöljy saattaisi olla ratkaisu ongelmiisi.

Mihin moringaöljyn erityisluonne perustuu?
Moringaöljy on peräisin Moringapuun siemenistä. Puun siemenistä saatava öljy tunnetaan myös Ben-öljynä. Nimi juontuu siemenistä eroteltavan öljyn korkeasta dokosaanihappopitoisuudesta (engl. behenic acid). Ben-öljy on kirkasta ja hajutonta. Sen säilyvyys on erinomainen. Ominaisuuksiensa vuoksi öljy soveltuu erinomaisesti salaatteihin ja ruuanlaittoon. Oliivi- ja auringonkukkaöljyjä muistuttava Ben-öljy soveltuu myös käytettäväksi kosmetiikassa ja aromiterapiassa. Öljyä voidaan käyttää jopa koneistojen voiteluaineena. Ben-öljyn laaja käyttö kosmetiikassa perustuu sen puhdistavaan, parantavaan ja kosteuttavaan vaikutukseen. Se soveltuu ainesosaksi mm. voiteisiin, shampoisiin, hajuvesiin sekä hieronta- ja aromaterapiaöljyihin. Tutkimusten mukaan Ben-öljyyn sisältyvät antioksidantit hidastavat ikääntymistä. Antioksidantit ovat kemiallisia yhdisteitä, jotka estävät muiden yhdisteiden hapettumista. Ne suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, jotka edistävät ihon vaurioitumista. Moringaöljy soveltuu myös hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja kosteuttamiseen. Öljyä voi toki käyttää myös rentoutumis- ja virkistäytymistarkoituksiin.
Moringaöljy oli pääraaka-aineena jo Roomalaisten valmistamissa hajuvesissä. Egyptiläiset käyttivät moringaöljyyn pohjautuvia hajuvesiä esimerkiksi kuninkaallisten hautakammioissa. Lukuisten etujensa vuoksi moringaöljyn merkitys ei ole vähentynyt uusien trendien ja teollistumisen myötä. Öljyä hyödynnetään yhä laajalti kosmetiikassa. Moringaöljyyn sisältyvät A-, C- ja E-vitamiinit sekä tyydyttämättömät rasvahapot ravitsevat ihoa. Öljyllä on myös antiseptisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Tämän vuoksi moringaöljy soveltuu erityisen hyvin hyönteisten puremien, haavojen, palovammojen, ihottumien ja mustelmien hoitamiseen.
Moringaöljyn arvo hajuvesien raaka-aineena perustuu sen erinomaiseen kykyyn sitoa tuoksuja. Osaltaan tätä taipumusta edistää moringaöljyn hyvä säilyvyys. Hajuvesiteollisuus arvostaa suuresti moringaöljyn kykyä stabilisoida lukuisia erilaisia tuoksuja. Moringaöljyllä onkin keskeinen rooli hajuvesiteollisuuden kalliissa ja aikaavievässä prosessissa, jossa kukista ja kasveista vangitaan niiden tuoksut.

Mustapäistä ja finneistä kärsivät ihmiset voivat käyttää moringaöljyä ihon puhdistamiseen. Säännöllinen käyttö tasapainottaa ihon rasvaeritystä, edistää ihon hyvinvointia sekä ylläpitää ihon luonnollista kauneutta. Moringaöljyn käyttökohteet eivät rajoitu ihonhoitoon. Öljy soveltuu erinomaisesti myös ruuanlaittoon ja salaattikastikkeisiin. Moringaöljyä on lisäksi käytetty voiteluaineena hienomekaniikan sovelluksissa. Öljyn soveltuvuutta biopolttoaineeksi on myös tutkittu.

Osta ja koe moringaöljyn hyödyt!

Hinta
23,90€
Saatavuus
Varastossa

Edut: – Poistaa finnejä ja ehkäisee aknen syntymistä säännöllisesti käytettynä. – Poistaa ryppyjä estää kasvojen lihasten löystymistä. – Auttaa mustapäiden poistossa. – Puhdistaa ihoa, tasapainottaa öljyjen eritystä ja ehkäisee ihon väsymistä. – Säännöllinen käyttö ehkäisee mustapäiden syntymistä kaikille ihotyypeille. – Vastustaa saasteiden vaikutusta. – Pitää ihon terveenä ja kiiltävänä. – Voidaan käyttää päänahan kosteuttamiseen. Kastele hiukset ja hiero öljyä päähän. Huuhtele hiukset hieronnan jälkeen

Ohjeet : Levitä kasvoille,vartaloille tai hiusten

Kestoaika : 20 Kuukautta

Koko: 30 ml.

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Suosittelemme